Zakelijk glasvezel voor jouw bedrijf 

Zakelijke ISP’s bieden vaak extra opties, zoals een aparte helpdesk die je sneller kan helpen, of uitgebreide WLAN-opties voor een goede signaalsterkte door het hele kantoor. Houd er rekening mee dat er een extra set standaard tv- en radiozenders is om uit te kiezen, en dat sommige abonnementen commercieel bellen via internet omvatten. Het goedkoopste tv- en internetpakket dat landelijk beschikbaar is, op basis van jaarlijkse prijsstelling.

Grotere bedrijven kiezen vaak voor een Custom Service Level Agreement (Custom SLA), dat wil zeggen een overeenkomst met de aanbieder die een omschrijving bevat van de te leveren Internet zakelijk diensten, alsmede de rechten en plichten van zowel de aanbieder als de aanbieder. de cliënten. Gebruik de postcodechecker om te zien of glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Gebruik de postcodecheck in de bedrijvenvergelijker om te kijken of een bekabelde verbinding mogelijk is voor jouw bedrijf. In veel gevallen helpt uw zakelijke ISP u graag met aanvullende diensten, zoals het aanvragen en inschakelen van pinbetalingen, vaste IP-adressen en bijvoorbeeld alarmsystemen.

Maar de zakelijke ondersteuning van veel providers is erop gericht dat uw verbinding zo goed mogelijk is en uw bedrijf zo storingsvrij mogelijk. Over het algemeen is de prijs van zakelijk glasvezel vergelijkbaar met bekabeld internet, waardoor het duurder is dan VDSL via de inbelverbinding. Gebruik de in de bedrijvenvergelijker om te kijken of een bekabelde verbinding mogelijk is voor jouw bedrijf.